Ga naar CrosBit Agenda

MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

CrossFit Numansdorp

Het is voor ons een uitdaging om mensen te motiveren en stimuleren om het uiterste uit zichzelf te halen en ze meer te laten bereiken dan ze in eerste instantie voor mogelijk hielden. Binnen CrossFit ben je afhankelijk van je eigen lichaam en willpower en vinden wij daarom ook de technische uitvoering van alle technieken erg belangrijk met daarnaast ieder zijn of haar mobiliteit en flexibiliteit te verbeteren. Stap voor stap opbouwen, luisteren naar je lichaam en door willen en kunnen zetten is de sleutel om een trotse atleet te kunnen worden ongeacht je leeftijd of fysieke gesteldheid.

Geen grote of luxe ruimtes en dure spullen, grote monden. Maar back to basic, persoonlijke aandacht en een groepsgevoel creëren en elke keer weer het beste uit jezelf weten te halen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn de groepen klein van maximaal 8-10 deelnemers per les en wordt er altijd op houdingen en technieken gelet, ook tijdens een WOD. Het gaat er niet om wie de snelste, sterkte of beste is, maar juist om bij iedereen het best haalbare naar boven te halen.

Veel mensen zijn bang dat ze “te” breed worden als ze trainen met gewichten of dat ze er niks mee hebben om gewicht te heffen, terwijl ze zo helemaal niet hoeven te denken. Iedereen ongeacht niveau wordt fysiek uitgedaagd en juist snel, krachtig en strak gebaseerd op goede en slimme programmering van de trainingen.
Elke oefening kan zoals dat wordt genoemd gescaled (minder intensief) worden zoals bv een elastiek gebruiken bij pull-up’s. De begeleiding hiervoor, tips voor gezonde voeding en een ‘juiste’ levensstijl hoort hierbij ook binnen onze filosofie.

 

TOP